Custom fit

 

Heb je speciale wensen hebt met betrekking tot een bepaalde pasvorm voor de juiste maat voor jouw kindje (Denk aan langere broekspijpen, een smallere pasvorm of juist wijder)? Of ben je in de webshop een leuk stofje tegen gekomen, maar is dit niet beschikbaar in het soort artikel of model dat jij graag wil? Laat dat dan weten door een mail te sturen naar bestellen@by-lindsay.nl.

Laat in deze mail dan weten welk artikel je graag zou willen bestellen en wat je wensen zijn met betrekking tot de aanpassingen.

 

Of neem contact op via instagram @_bylindsay.nl. 

Prematuur

 

Zelf ben ik mama van een prematuur kindje. Ik weet nog dat het heel lastig was om leuke, goed passende kleertjes voor mijn dochtertje te vinden toen zij eenmaal uit de coufeuse mocht. Alles was veel te groot of helemaal niet mijn smaak. Daarom wil ik je graag helpen om leuke kleertjes voor je ienimini kleintje te scoren!

Mail naar bestellen@by-lindsay.nl en laat daarin weten welke artikelen je graag zou willen bestellen en hoe groot je kleintje is/welke maat je wenst. Dan zorg ik ervoor dat jouw kleintje ook mooie dingetjes kan dragen!

Of neem contact op via instagram @_bylindsay.nl en dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden