Maatvoering

De maatvoering van de producten van by Lindsay zijn gebaseerd op de leeftijd van je kindje. Er is bij het ontwerpen van de kledingstukken uit gegaan van de gemiddelde grootte van een kindje bij een bepaalde leeftijd. Is je kindje bijvoorbeeld twee maanden oud, dan kies je voor maat 0-3 maanden. Is je kindje 3 maanden, ga dan voor de grotere maat (3-6 maanden) z0dat je extra lang van het artikel kan genieten.

Nu groeien niet alle kindjes natuurlijk even hard, de één is kleiner dan gemiddeld en de ander groter dan gemiddeld. Weet je niet precies welke maat je moet bestellen, neem dan een kijkje in onderstaande tabel en/of kijk op de labeltjes van de kleertjes die je kindje draagt. Hierbij kun je voor de pasvorm het beste uitgaan van de grootste maat. (Dus bijvoorbeeld 3-6 maanden, komt overeen met maat 62-68).

New Born; 50-56

0-3 maanden; 56-62

3-6 maanden; 62-68

6-9 maanden; 68-74

9-12 maanden; 74-80

12-18 maanden; 80-86

18-24 maanden; 86-92

 

 

Mocht het zo zijn dat je speciale wensen hebt met betrekking tot een bepaalde pasvorm voor de juiste maat voor jouw kindje (Denk aan langere broekspijpen, een smallere pasvorm of juist wijder)? Of ben je in de webshop een leuk stofje tegen gekomen, maar is dit niet beschikbaar in het soort artikelof model dat jij graag wil? Laat dat dan weten door een mail te sturen naar bestellen@by-lindsay.nl.

Laat in deze mail weten welk artikel je graag zou willen bestellen en wat je wensen zijn met betrekking tot de aanpassingen.